Neem hier alvast een  kijkje
in onze restaurant kaart .
Home Frituur Restaurant Contact Acties Fotoboek Vacatures
   Brochette Joske (kip) ½ kip   provençaal / curry / champignon  Ribbetjes Steak   natuur / champignon / peper / bearnaise / provenciale / maison Entrecote met saus naar keuze Kikkerbilletjes (12 st) in look boter /  lookroomsaus / in de room Filet amercain préparé  Varkens cote à l’os   blackwell (pickels)                                      Champignonroomsaus                                      Peperroomsaus Scampi’s    8 / 12 stuks    Lookboter  /  lookroom  /  safraan  /  curry                                                  Vispannetje in de oven gegratineerd  Noorse visschotel Kabeljauw op wijze van de chef Zalmstukje met  mousselinesaus gliroomsaus............................. Tagliatelle met scampi’s
Alle vlees - en vis gerechten zijn te verkrijgen met frietjes, aardappel puree, rijst, pasta of kroketjes. 
Croque monsieur  Croque Hawaï    Croque madame Croque boem boem  Spaghetti  bolognaise    kinder /  klein / groot Lasagne bolognaise Vegetarische lasagne Penne met ham en kaassaus Tagliatelle met kip en ananas in curry Hesp rolletjes met witloof ( seizoen ) Kaaskroketten ( 2 stuks ) met garnituur  Garnaalkroketten ( 2 stuks ) met garnituur Stoofvlees met frietjes Vol au vent met frietjes Balletjes in tomatensaus Kippengyros met frietjes                               
Vlees gerechten
Vis gerechten
Snacks
Slaatjes 
Salade niçoise  ( tonijn )..................................................... Salade niçoise (tonijn) Salade met kip en gebakken appeltje Salade met scampi’s, stukjes spek en pijnboompitten Salade met gerookte zalm Salade met grijze garnalen Salade met geitenkaas